Magia sarbatorilor de iarna

joi, 22 decembrie 2011





Colinde, Craciun, cadouri, povesti la gura sobei, mere coapte, clinchetul clopoteilor, vin fiert,arome imbietoare de portocale, scortisoara, asteptare plina de emotie, amintiri din copilarie-toate acestea in noaptea sfanta. Atmosfera este incarcata de bucurie si de emotie...nu-i asa ca te-a cuprins si pe tine magia sarbatorilor de iarna?
        Daca nu, lasa-te cuprins de nostalgie, lasa copilul din tine sa iasa la iveala,iesi afara  si joaca-te cu zapada cum faceai cand erai un prichindel fara griji,aminteste-ti cat de valoroase erau cadourile mici,cum era cand iubirea celor dragi te inconjura seara langa soba, cand lemnele trosneau si nu uita de povestile pe care le auzeai de la parinti,de la bunici...Vei vedea cat de pretioasa e iarna,cata bucurie  in suflet pot aduce sarbatorile de iarna si cum nostalgia te cuprinde putin cate putin, trezind la viata copilul din tine.
Dar daca nu e zapada? Da,asa este..de ceva timp Craciunul nu mai vine cu zapada si o parte din farmecul sarbtorilor de iarna incepe sa dispara...Insa nu te intrista,mai poti pastra mirosul de cetina si pe cel de cozonac facut de mama acasa.
       Sarbatorile de iarna inseamna bucurie in familie,sa-ti petreci timpul cu cei dragi,sa uiti de toate problemele de peste an, sa traiesti clipa,sa te distrezi cu toata familia cand impodobiti bradul ,sa simti emotia ce o transmit colindatorii, sa te bucuri de cadorile de la Mos Craciun,sa traiesti clipe de neuitat,sa iubesti,sa fii mai bun,sa fi iar copil,sa speri,sa simti...sa traiesti zambind si sa fii fericit alaturi de cei dragi.

 
       Ei,ce spui? Te-am convins?Acum ai de gand sa incerci?

 Si ca bonus,o sa va ofer si trei cantece de Craciun :)


1. TVXQ - Magic Castle 
 

2. After school - Love Love Love 
 
3. Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You








Have a nice Christmas!
See ya^^
Anul asta,daca nu..la anul ;))

Happy New Year anticipat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Despre mine

Fotografia mea
Kumiko
Watashi wa Kumiko desu. I'm just another girl,cu pasiuni,cu calitati,cu defecte.^^
Vizualizați profilul meu complet

Cei care ma citesc

Categories

leapsa (16) sentimente (15) iubire (10) music (10) motive (9) pictures (9) raspunsuri (6) 30 days challenge (5) Japonia (5) impresii (5) carti (4) DBSK (3) femeia (3) liceu (3) poezie (3) Christmas (2) Nijikon (2) excursie (2) never do again (2) spring (2) Mirotic (1) cariera (1) citate (1) primavara (1) proza (1) viitor (1)

Dong Bang Shin Ki

Dong Bang Shin Ki

© 2010 Secretele unei Kumiko Design by Dzignine
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls